Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

7/30/13

"Mamat Jambu Buat Contest"


Halo halo halo uolls..sori lama tak update..agak kebzan sikit..okay-okay, ni yan join satu Contest by Mamat Jambu.. kenapa tetiba yan join contest after sekian lama senyap?sebab hadiah-hadiah dia ohsemm okay..dah-dah..jom cikedout..

mula-mula bukak page Jejaka Jambu, Im kinda 

sebab tengok hadiah dy yang buatkan yan errrmm,geram.!


1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif

2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)

3 x free design service (header blog / fb cover)

lepas ikot semua syarat, yan pown macam 
eksited sungguh! macam berharap nak dpt one of the hadiah tapi bila pk balik yang yan ni just blogger cikai-cikai je so, Im kinda like 

 
sekejap.!

sebabnya takde idea nak buat entry apa.!!


at last, setelah lama sangat tatap skrin yang tak mungkin bergerak-gerak gambarnya
|
|
|
|
dapat pulak idea nak mengarang puisi pantun ala-ala syair si pari-pari tu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


|
|
|
|
|
|




pakai serban dengan gulai,
minum cuka tambah lada,
tengok hadiah aku gila,
sumpah ohsemm sampai tak tutup mata..

Gosok gigi minyak sapi,
lembu bising minum cuka,
tuan empunya suruh buat entry,
top refferal aku give up dulu la..

Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu.

TARIKH TUTUP : 11/08/2013 - 11.59 pm

p/s: yan tahu pantun yan terabur kan?almaklumlah sekarang dah pukul 2:46 am uolls..so, mata nak bambam tapi tangan nak menaip..okay, sampai sini jelah..tatatititututetetoto uolls..selamat pose yangyangyok



3 comments:

zahidahwahid said...

good luck.. singgah dari segment yang sama...
http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

Aisha Fauzi said...

Tag :) http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-menang-button-badge.html

Mohd Hakim Faiz said...

All the best , good luck

http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html