Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/30/14

2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN


2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN


Tekan Banner diatas untuk sertai giveaway ini. Giveaway ini mendapat tajaan daripada Hazwan Hairy, Zara Nurhaidah, Akma Khaieri, Emas Putih, Ieta Mad Sa'ad, Nur Shuhada Abdullah, Julia Jamaludin, Amirul Syahnaz dan Blog Eita. Giveaway ini dianjurkan oleh Nabila Medan.
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM50. Hadiah bagi kategori cabutan bertuah ialah seperti Wang Tunai RM100, Wang Tunai RM20, Bag, Shawl Satin, Shawl Glitter, Novel, Havoc Tshirt, Geek Tshirt, Wolf88 Tshirt, Topup, Kasut, Rantai dan juga Subang. Sebanyak 15 orang pemenang bertuah dicari bagi memenangi hadiah-hadiah tersebut. Giveaway kali ini mencari seramai 16 orang bagi mendapatkan hadiah dalam kategori top refferal dan juga kategori cabutan bertuah.

“Giveaway World Hijab Day by Cahaya Kekuatanku”


Assalammualaikum semua.. Kali ni yan nak ajak korang join satu GA dr nurinzatti yang mana memberi kesedaran kpd semua blogger wanita tentang berHijab.. Hijab ni hanyalah separuh daripada definisi menutup aurat.. Dalam surah AL-A'RAAF, ayat ke 26 yang mana Allah telah berfirman, :


Yang bermaksud : "Wahai anak-anak Adam! Sesungguhnya Kami telah menurunkan kepada kamu (bahan-bahan untuk) pakaian menutup aurat kamu, dan pakaian hiasan dan pakaian yang berupa taqwa itulah yang sebaik-baiknya. Yang demikian itu adalah dari tanda-tanda (limpah kurnia) Allah (dan rahmatNya kepada hamba-hambaNya) supaya mereka mengenangnya (dan bersyukur)."

Tengok, dalam Al-Quran pun dah cakap WAJIB bagi lelaki dan perempuan untuk menutup aurat.. So, masing-masing dah besar,kan? Sila lah fikir didalam lubuk hati.. Mencari-cari salasiah yang katanya tersembunyi.. Ha,kan dah nyanyi ni.. Ingatlah, aurat tu lah nanti yang akan dibakar di NERAKA sana.. Jadi, marilah menutup aurat anda dengan berhijab wahai wanita ^_^

Oh, sebelum terlupa.. Hadiah yang yan suka sangat and hope sangat untuk dapat :
Shawl x 3 oleh Maznizam Adha
Tudung bawal x 2 oleh Syaz

Bolehlah tambah dalam koleksi yan lagi nanti.. Inshallah.. :)

1/29/14

Opzzpinky GA 2014 by Sharina

Saya nak ajak korang join GA menarik Blog Opzzpinky ini, hadiah cun menanti korang, mari ramai2 join ya..klik SINI
GA ini ditaja oleh Sha Dhira San | Irah Zahirah | Alyssa | Yana | Nazlyizan | Suejana | Najmi | Kina |Rubiey |
SE-Shop
Salah satu kedai online yang baru dibuka, menitik beratkan kecantikan dan kesihatan kaum hawa, dimana menawarkan harga yang murah dan mampu milik bagi mereka yang mementingkan kesihatan dan juga kecantikan. Mari kunjungi SE-Shop pasti korang tertawan dengan harga menarik :)
Produk HOT masa kini
Harum Malam 
Set Kecantikan Collogen + Vit E
Bedak Sejuk Tanaka
Emilay
Ibu Putih JannaLawwa
Perla Coffee
Sila PM di SINI jika berminat :)

1/25/14

HAVOC T-shirt by Joe Flizzow

Assalammualaikum semua! Orait, hari ni aku nak promote satu (1) shirt HAVOC design dr Joe Flizzow tu.. Ala, tak tahu yang mana? Okay, biar gambar berbicara yea..









 Bahagian depan

Bahagian belakang

 Contoh warna untuk long sleeve

Size untuk long sleeve

Size untuk short sleev

** LIMITED EDITION Pre-Order Item**
HAVOC Shirt by Joe Flizzow
*RM40 shj (tak termasuk pos)*
* Unisex Size 
* Ada short sleeve and long sleeve
* Short Sleeve => Color : Black / White 
* Long Sleeve => Color : Black / Putih / Navy / Lime Green / Orange 
Pm untuk order atau nak cepat boleh wassap je terus 010-2857003
Order last 25 Jan 2014.. Lepas daripada tu takkan dilayan.. TQ

1/23/14

Pre 5k Giveaway Dunia sebenar Shida Dianjurkan oleh Nur Alja



Tekan Banner untuk Join 
Pre 5k Giveaway Dunia sebenar Shida Dianjurkan oleh Nur Alja

Senarai Hadiah
TOP REFERRAL X1
[ Topup RM5 + bookmark special + ole-ole dari medan + bloglist setahun blog duniashida.com ]

RANDOM
Bookmark special x8 Pemenang
Ole-ole dari Medan x4 Pemenang
Button badge x2 Pemenang


Due Date :- 19-23 Januari 2014 [ HANYA 5 HARI SAHAJA ]

Blogger comel yang yan tag : Kang Hana | Fiona


1/22/14

Produk Double StemCell halal dimakan


Assalammualaikum semua.. Hari ni aku rasa macam terpanggil sangat nak terangkan hal yang sebenarnya kepada semua.. Semua ni berkenaan isu yang dikeluarkan oleh pihak JAKIM bahawa produk Double StemCell tu tidak memiliki sijil halal yang sah.. Okay, bagi menjawab isu ni, aku dah tanya salah satu (1) stokis phytoscience.. Dan ini jawapan yang aku dapat..

"Bulan 8/2013 lagi syarikat dah buat permohonan untuk sambung logo halal."
"Tapi Jakim masih tak menjalankan kerja sehingga sekarang sehingga HQ ke luar negara untuk dapatkan kelulusan South Asia Fast Halal. Bahan Kandungan Double Stem Cell ini juga adalah 100% epal dan anggur. Tiada bahan lain untuk diragui."
"Dan Double stem cell ada no KKM. KKM-163/S/25 JLD.214"

Daripada yang aku faham, merujuk pada gambar kat bawah ni yang ada logo halal tu, itu merupakan logo halal yang mana daripada sijil halal yang terdahulu.. Packaging ini dah dikeluarkan sebelum sijil halal Phytoscience tamat.. Yela, bagi mereka yang dalam industri makanan ni mesti faham macam mana proses pembaharuan sijil halal ni memakan masa yang panjang.. Jadi, janganlah salah faham yang Stem Cell ni tak halal.. Ianya halal cuma sijil halal mereka yang dah dihantar untuk diperbaharui tu belum siap untuk proses lagi..

1507024_486523938126652_959761835_n

1549541_576136495807541_1115238826_n

Ni buktinya yang Phytoscience ada sijil halal pada tahun lepas sebelum tamat pada bulan 8/2013.. Proses pembaharuan sijil halal memakan masa yang agak lama.. Macam kilang tempat ayah aku keje, masa sijil halal diorang tamat, memakan masa selama 6 bulan untuk JAKIM renew balik sijil syarikat diorang.. Tu bukan syarikat makanan supplement macam Phytosceience ni..

Photo Jan 18, 10 53 37 PM

Yang atas ni, Phytoscience tiada dalam senarai.. Sebab yang ni untuk semak sijil halal yang dah sedia ada.. Bukan yang dalam 'waiting list'.. Yela, kalau korang ada bisnes yang perlukan sijil halal dari JAKIM, lepas tu sijil korang tu korang g hantar untuk renew before dia tamat then korang kena tunggu untuk dapat sijil halal korang tu balik.. Aku nak tanya korang, adakah korang akan tutup bisnes korang sampai dapat sijil halal yang baru? Adakah korang akan tarik balik semua produk korang yang dah dipasarkan sebelum kejadian tu jadi daripada para customer dan pasaran? Tepuk dada,korang jawablah sendiri..

Aku bukan nak sebelahkan Phytoscience even aku jual dan guna Phytoscience sendiri.. Tapi aku nak menjelaskan keadaan yang sebenarnya je.. 

1513303_359092724233934_1042556154_n

1552893_3793177204195_1373227953_n

Okay, dua gambar surat yang aku tunjuk tu adalah merupakan bukti yang yuran untuk pensijilan halal tu ada.. Sebab apa ahli Phytoscience asyik tunjuk benda tu? Bukan sebab apa.. Ini nak tunjuk bukti kat semua orang yang Phytoscience dah hantar permohonan untuk sambung sijil halal.. Terpaksalah tunjukkan surat ni dulu sebab sijilnya belum dapat lagi.. Bukan Phytoscience takde buat renew sijil halal,cuma ini je bukti yang ada yang menunjukkan Phytoscience ambil berat tentang isu halal dan haram ni.. Itu je.. 

So, aku dah jelaskan apa yang patut.. Aku masih teruskan ambil Phytoscience tu sebab aku yakin yang produk tu halal.. Cuma isu kat sini, sijil halal dan logo halal yang digunakan tu je.. Isu ni sebenarnya banyak jugak berlaku dekat syarikat-syarikat lain yang melibatkan sijil halal ni.. Cuma isu tu tak diperbesarkan macam isu Phytoscience ni,tu je.. So, siapa-siapa yang ada soalan nak tanya aku, boleh inbox aku Azyan Ramle.. atau korang rasa tak puas hati dengan apa yang aku bagitahu ni, boleh komen.. Jangan malu jangan segan.. Kalau aku boleh cuba bidas aku akan bidas sebab isu ni kalau salah fahaman korang, dah boleh jatuh FITNAH! So, jagalah diri, jagalah hati dan hati-hati dengan setiap perbuatan dan percakapan,okay.. 

1/19/14

Kaki CopyPaste



Assalammualaikum semua.. Okay, tadi sajalah aku scroll dekat dashboard aku nak tengoklah enrti-entri best dr blogger-blogger ohsemm kan.. Scroll puny scroll then aku terjumpa satu (1) blogger ni.. Ad buat tutorial sama macam yang aku buat semalam.. Hati aku tiba-tiba terasa macam zuppp! So, aku bukak untuk baca dan damn, betul tekaan aku.. Ayat entri lebih kurang sama macam entri aku.. Aku bukak sebelah-sebelah untuk cek tiap ayat and betullah wei.. Banyak gak ayat aku yang diCopyPasta nye.. Aishh.. Aku tak marah kalau nak ambik tuto tu and buat mcm tuto sendiri, tapi atleast creditlah wei..

Opps.. Aku tak nak publish sape blogger tu.. Biar aku je sendiri yang tahu siapa dia.. Kepada blogger tu, hope sangatlah yea.. Kalau kau nak buat tuto yang sama dengan aku, ayat kau tolong ubah lain boleh tak? Ish, aku ni tak tahu nak cakap macam mana dah.. Sakit hati wei, bila orang ciplak idea kita.. Nasib baiklah gambar aku sume tu ada watermark.. Kalau tak, memang sejibik sebijiklah gambar aku sume kene kebas..

Dah lah.. Aku mls nk marah-marah.. Masing-masing dah besar,kan? Ada akal, guna dan silalah guna dengan sebaiknya.. Sekian, TQ

1/18/14

WeChat di PC


Assalammualaikum semua! Okay, agak lama mensenyapkan diri, enn enn en? hehe.. So, hari ni yan nak buat satu (1) tuto baru untuk uolls semua.. maybe ramai yang dah buat tuto ni, tapi yan nak buat jugak! *nampak tak kedegilan dekat situ* hehe.. Okay, lets get starting uolls!

Step 1 : Bukak link ni ---> http://www.wechat.com/en/ (yang pastinya,korang mestilah ada akaun wechat,okay)

Step 2 : WeChat > pc symbol (tengok gambar bawah ni)

Klik gambar untuk tumbesaran
Step 3 : Nanti akan keluar QR code > Bukak WeChat dekat hp korang dan scan code tu

Step 4 : Lepas tu dekat hp korang tekan OK macam dalam gambar bawah ni


Step 5 : Nanti dia akan keluar macam ni.. 


Loading then..

Step 6 : Bila kua macam ni,dan SIAP!


# Ni pun credit kat adik yan, Kang Hana sebab ajar yan buat ni..hehe.. Kalau tak fhm, boleh pm yan kat page tau.. Selamat Berjaya ^_^ 

p/s: Ha,sambil tu boleh add wechat id yan : azyanramle

1/16/14

HARGAILAH!! PLEASE!!

Assalammualaikum readers sekalian.. Tetiba malam ni hati terasa sebak pulak sejak balik daripada rumah nenek aku kat cheras tadi.. Hm.. Kenapa aku rasa macam tu pulak? Sebab akku sebak dengan keadaan nenek aku yang jaga aku sedari aku berumur lima (5) tahun lagi.. Jom dengar cerita aku..

Semasa aku berumur lima (5) tahun, aku sekolah tadika dekat rumah nenek aku.. Dulu aku tadika Cina, Tadika Miki.. Tapi, tak banyak yang aku boleh ceritakan tentang sepanjang aku duduk dengan nenek aku.. Tak berapa nak ingat sangat.. Okay, tapi dari yang ayah dan makcik aku cerita, dulu pagi-pagi bila nak pergi sekolah je, aku mesti sarapan dengan nenek.. Aku makan roti gardenia yang merah tu dan nenek makan roti gardenia yang hijau (gandum) tu.. Aku punya air utk bekpes mesti air milo *wajib* hehe.. So, lepas dah sarapan semua, aku akan duduk dekat luar rumah dengan nenek untuk tunggu uncle bas datang pickup aku.. So, aku akan duduk dekat atas peha nenek aku sambil nyanyi lagu cina.. Dan nenek hanya akan masuk rumah bila aku dah naik bas dan bas aku dah bertolak pergi je.. So, aku yang budak ni pun lambai lah nenek sambil jerit " bye nenek"..

Nak dipendekkan cerita, aku balik je sekolah, nenek aku dah tunggu dekat luar rumah (actually kebun kecil nenek) sambil siram pokok bunga.. So, bila aku balik je terus aku lari masuk cari nenek dekat kebun bunga nenek tu.. Nenek selalu tak bagi aku masuk kebun tu sebab banyak ulat gonggok.. Nanti gatal-gatal.. So, aku akan tunggu nenek habis kerja lepas tu baru masuk rumah dengan nenek untuk makan tengah hari sama-sama.. Masa tu, segala makan minum pakai aku nenek yang sediakan.. Korang jangan salah faham yea.. Bukan parents aku taknak jaga aku tapi aku yang nak sangat masuk tadika dekat rumah nenek aku tu.. So, terpaksalah aku duduk rumah nenek aku..Okay,tu cerita 19 tahun yang lalu masa aku umur 5-6 tahun.. Masuk darjah 1 aku dah duduk dengan parents aku balik sampailah sekarang..

Okay, cerita sekarang pulak.. Apa yang buatkan aku sebak ialah, nenek aku dah start mengalami ALZHAIMER atau lebih dikenali sebagai NYANYUK.. Umur nenek aku bakal masuk 84 tahun.. So, bagi pesakit Alzhaimer ni, sebelum dia jadi makin worse, doktor ada bagi ubat untuk melambatkan proses kematian sel-sel ingatan dalam otak kita.. Nenek aku memang makan ubat sepanjang tu tapi dah takdir Allah, nenek start nyanyuk bermula tahun lepas.. Selama ni aku tak pernah jaga nenek sejak nenek nyanyuk ni.. Cuma datang menjenguk bila free je lah.. So, nak dijadikan cerita, semalam aku diminta oleh makcik aku untuk jagakan nenek sebentar.. So, aku accept lah sebab tu nenek aku, beb.. Aku sayang nenek aku..

Start dari makcik aku keluar tu, nenek aku duduk je kat kerusi sambil pegang tasbihnya dan membaca zikir yang makcik aku ajarkan.. Yela, bagi mengisi masa lapang nenek.. So, bermula lah alkisahnya.. Kebetulan parents aku pown datang rumah nenek.. So, lepas makan tengah hari, tiba-tiba nenek pergi ke katil dia dan bukak baju.. Nak mandi katanya.. Puas aku dan ibu pujuk, last2 pujukan aku yang berjaya.. (*ohh,sebelum terlupa.. Pada nenek, kami sekeluarga adalah orang luar.. So, dia tak kenal) Nasib baik nenek nak aku jaga.. Okay, sambung.. Beberapa kali lah jugak nenek cuba bukak baju untuk mandi walaupun dah mandi..

Aku pun cubalah pujuk macam pujuk budak kecik.. Alhamdulillah nenek nak dengar kata.. Then, masa tu aku pakaikan nenek baju balik.. Masa tu aku takde terdetik apa-apa pun.. Masa aku sarungkan stokin dekat kaki nenek tu tetiba hati aku rasa sebak.. Aku teringat selama nenek jaga kau dulu.. Nenek tolong aku pakai baju sekolah, sikat dan ikatkan rambut aku sambil aku nyanyi lagu cina.. Lepas tu, nenek tolong aku pakai stokin dan kasut and tunggu bas dengan aku.. Ya Allah, masa tu hanya Allah je yang tahu perasaan aku macam mana..

Rasa sedih sangat.. Yela, sebelum sakit, nenek aku ni seorang yang kuat semangat.. Semuanya nak buat sendiri, taknak orang tolong.. Ingat semua anak dan cucunya tiap kali datang melawat.. Tapi sekarang ni, semua tu dah takda da.. Tiap kali datang je, nenek akan tanya, "kau siapa?" "yang mana?".. Lepas tu, bila nenek nampak je orang bersiap-siap pakai cantik, nenek msti cakap, "nak ikut" dengan nada yang sayu sangat.. Sebaknya rasa..

Untuk semua, aku bukan nak cerita aib ke atau nak memalukan sesiapa.. Tapi aku nak share pengalaman aku jaga orang yang menghidap penyakit ALZHAIMER ni.. inshallah boleh korang jadikan sebagai panduan.. Kunci utama dalam menjaga pesakit ALZHAIMER ni ialah korang mesti banyak-banyak bersabar dengan kerenah mereka sebab mereka bukan macam kita.. Mereka tak ingat apa-apa pun kecuali pada memori terakhir dan memori terkuat yang mereka nampak dan ingat.. So, jangan korang marah-marah pesakit ALZAHIMER ni.. Cuma fikirkan ini sebagai satu (1) ujian daripada Allah swt untuk menguji sejauh mana keimanan dan ketakwaan umatnya dalam memikul tugas-tugas yang diberi lagi-lagi yang melibatkan ahli keluarga terdekat kita.. Akhir kata, Alongira tabik spring dekat cicik dan bibik yang telah banyak berkorban untuk menjaga nenek mula dari dulu sehinggalah sekarang..

1/15/14

Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih

Assalamualaikum


Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Zara Nurhaidah dan Iluvtour. Siapa yang nak join sila tekan banner di atas :)

1/14/14

Smurf Shoes Hp Plug Review

Assalammualaikum semua! Orait.. Hari ni yan nak review salah satu (1) produk yang yan jual iaitu Smurf Shoes Hp Plug.. Ha,amenda pulak tu?hehe.. Korang tahukan bendealah yang korang sumbatkan kat dalam tempat earphone tu,yang taknak bagi berhabuk lubang earphone korang tu.. Ha, yang ni konsep dia sama jugak cuma yang ni dia letak dekat tempat charger and bentuk dia yang macam kasut ala-ala The Smurf tu,memang comel dan memikat hati.. Okay,kalau tak tahu jugak, biar gambar yang berbicara, okay..




Ada pelbagai warna yang korang boleh pilih.. Khas untuk pengguna Samsung dan iPhone sahaja..


Warna Kuning Bumblebee

Warna Hijau pucuk pisang

Warna Hitam si tampuk manggis

Warna Biru Turqoise

Warna Purple

Warna Putih-putih Melati

Stok warna baru --->

Warna Merah Semerah Padi

p/s: Yang kaki dia korang tengok ada warna hitam and putih tu, korang boleh request untuk tukar samada hitam atau putih sahaja tau.. Kat bawah ni yan akan tunjukkan tutorial macam mana nak guna,okay ^_^


video

Kalau susah nak loading dekat sini, korang boleh jenguk kat youtube dekat link ni ---> Smurf shoes hp plug

Kalau berminat, and korang nak order,boleh je komen dekat bawah entry ni atau pm terus dekat fanpage yan,okay ^_^

Sekian,nanti yan review barang online lain yang yan jual,okay ^_^



Pencarian Sponsor Giveaway Budak Kpop

Assalamualaikum and Hye!
Budak Kpop ngah carik sponsor ;)

*klik banner*

Nickname: Azyan Ramle
Link blog: http://azyanramle.blogspot.com/
Hadiah yang nak disponsor: 
1) Smurf Shoes Hp Plug
2) Voucher discount utk semua peserta

**Boleh refer gambar ni :


1) 

2) 


Syarat *Max 2 (based on hadiah tu): 
1) Like fbshop (ahr boutique)
2) Like + Share gambar (public share) - (GAMBAR)
Kalau ade pemenang tuntut hadiah di: Sila tuntut hadiah di >AHR Boutique<

1/13/14

Pemenang Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle



Assalammualaikum semua!!
First off all yan nak ucapkan ribuan TERIMA KASIH kepada semua peserta yang sudi join.. Dan TAHNIAH kepada para pemenang sekalian..

Tanpa buang masa, yan akan umumkan nama para pemenang bagi Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle.. Dan pemenangnya adalah...: treeeeennnnnggggg!!!!!!

 TOP REFERRAL :

**** 1) Fiqah Hamed
**** 2) Syira Lokman

BLOG PILIHAN :

*** aien hermionie


****Untuk senarai hadiah, boleh rujuk >SINI<

Para pemenang sila berikan details seperti berikut di Azyan Ramle

Salam / hai.. Saya merupakan pemenang bagi Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle.. Dibawah saya sertakan dengan maklumat peribadi saya :

Nama :
Alamat :
No Telefon :
Link Blog :
Pemenang bagi : (Pilih salah satu) - TOP REFERRAL / BLOG PILIHAN / GENERAL

p/s : sila tuntut hadiah dalam masa SEMINGGU shj.. Selepas SEMINGGU, hadiah dikira burn..TQ

Bawah ni yan sertakan senarai peserta bagi yang dah lupa tu..
SENARAI PESERTA

Senarai Hadiah


Assalammualaikum uolls.. Okay, hari tu yan cakap hadiah untuk para pemenang misteri,kan? So, lepas yan dah check pemenang (yang yan akan umumkan sebentar nanti), sini yan nak reveal senarai hadiah pulak.. Jangan risau, semua yang join dapat hadiah.. Yippi!! Seronok,kan? Yela, lagipun jumlah peserta yang join bukannya ramai so, semua orang akan dapat hadiah.. Okay, jom tengok hadiah-hadiahnya yea..

TOP REFERRAL :
**1** Leapord Shawl

**2** Saudagar Shawl (Depan belakang boleh pakai)

BLOG PILIHAN :
**1** Buku Yassin


SEMUA PESERTA :

****
Diskaun Vaucher dari AHR Boutique sebanyak 10% (sekali guna sahaja) - *Semua produk kecuali minyak wangi dan barangan kosmetik



1/12/14

Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle


Assalammualaikum w.b.t

Hai semua.. Ha, tak pena-pena yan nak anjurkan GA,kan? So, buat pertama kalinya yan pun menganjurkan GA ni untuk awak-awak-awak semua.. Syaratnya senang je, cuma ikut steps yang telah yan tetapkan ni yea.. Dan ada yang special tau.. Bagi top referral akan dapat hadiah misteri khas dari yan.. Oh, sebelum terlupa, GA ni anjuran bersama yan dan adik yan.. So, hadiah misteri utk top refferal ada 2 lah yea.. ^_^ Jom ikot syaratnya :)



Klik banner untuk join

Syarat-syaratnya :

1. Follow SINI dan SINI dan SINI

2. 

3.  klik sini dan share gambar.. (Sila share public yea)

4. please klik ni sampai habis loading yea    (*psst..jgn tipu yea.. nanti yan cek satu-persatu) 

 5. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan 
i) Top Referral - 2
ii) Blog pilihan yan - 1

**Semua diatas adalah wajib yea..

Silalah copy code dibawah ni..
Credit coding to Kak Mia Liana



GA ini akan berlangsung selama 10 hari sebab 5hb yan dah masuk kelas balik,so takot bz.. 
Pembetulan : GA ni yan telah lanjutkan sehingga 12 Jan 2014.. Ini adalah disebabkan KECUAIAN yan pada syarat diatas.. Jadi,yan mohon maaf sangat-sangat kepada semua.. Terasa macam nak tambah hadiah je..
Hehe..so,jom joinkan diri anda.. Gud luck.!
p/s : sila tinggalkan link dekat komen yea.. Peninggalan link entri ditempat lain tidak akan dilayan.... ^_^