Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/14/14

Smurf Shoes Hp Plug Review

Assalammualaikum semua! Orait.. Hari ni yan nak review salah satu (1) produk yang yan jual iaitu Smurf Shoes Hp Plug.. Ha,amenda pulak tu?hehe.. Korang tahukan bendealah yang korang sumbatkan kat dalam tempat earphone tu,yang taknak bagi berhabuk lubang earphone korang tu.. Ha, yang ni konsep dia sama jugak cuma yang ni dia letak dekat tempat charger and bentuk dia yang macam kasut ala-ala The Smurf tu,memang comel dan memikat hati.. Okay,kalau tak tahu jugak, biar gambar yang berbicara, okay..




Ada pelbagai warna yang korang boleh pilih.. Khas untuk pengguna Samsung dan iPhone sahaja..


Warna Kuning Bumblebee

Warna Hijau pucuk pisang

Warna Hitam si tampuk manggis

Warna Biru Turqoise

Warna Purple

Warna Putih-putih Melati

Stok warna baru --->

Warna Merah Semerah Padi

p/s: Yang kaki dia korang tengok ada warna hitam and putih tu, korang boleh request untuk tukar samada hitam atau putih sahaja tau.. Kat bawah ni yan akan tunjukkan tutorial macam mana nak guna,okay ^_^


video

Kalau susah nak loading dekat sini, korang boleh jenguk kat youtube dekat link ni ---> Smurf shoes hp plug

Kalau berminat, and korang nak order,boleh je komen dekat bawah entry ni atau pm terus dekat fanpage yan,okay ^_^

Sekian,nanti yan review barang online lain yang yan jual,okay ^_^



No comments: