Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/7/14

PERHATIAN!! Khusus untuk semua!!



Assalammualaikum semua.. Ha, sini yan ada nak kasi tahu korang semua satu (1) benda.. GA yan still berjalan sehingga 12 Jan 2013.. The reason yan tamatkan pada tarikh tu is sebab pada tarikh tu ialah birthday ibu yan!! So, sempena hari istimewa tu lah yan tamatkan GA yan.. Bukan untuk cari publisiti lebih atau batak followers or so on yea.. Siapa nak join GA yan boleh klik gambar dibawah yea..


Tapi,tu bukanlah pengumuman yang utama.. Pengumuman utama yang yan nak buat kat sini ialah tentang BLOGLIST yan.. Semua maklum,kn (macamlah orang tahu..huhu) yang yan tak pena ada bloglist dekat sdebar yan ni.. In means, yang yan tak pernah lah buat bloglist blogger lain kat blog yan ni.. Jangan tanya kenapa yea.. Huhu..

So, disebabkan ni 'tempekan' pertama bloglist yang yan akan buat, so yan naklah buatkannya "Seprfect" yang boleh.. Jadi, kepada semua blogger yang ada letakkan yan dekat dalam bloglist korang, yan minta ampun minta maaf sebab belum letakkan nama korang dalam bloglist yan.. Bukan yan taknak letak, tapi yan nak bagi settle dlu GA yan lepas tu baru yan letakkan semua dalam bloglist yan yea.. 

Maaf sangat atas kesulitan yang dihadapi ni.. Yan buat entri ni sebab nak kasi explain dekat para bloggers semua yea.. Setiap yang ada dekat bloglist yan tu, inshallah yan akan review setiap blogger.. So, janganlah risau yea.. ^_^

3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

jangan lupakan syira eh.. ehehe

sYiRa LoKMaN said...

jangan lupakan syira eh.. ehehe

Azyan Ramle said...

@sYiRa LoKMaN Inshallah..mana boleh lupa syira :)