Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/12/14

Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle


Assalammualaikum w.b.t

Hai semua.. Ha, tak pena-pena yan nak anjurkan GA,kan? So, buat pertama kalinya yan pun menganjurkan GA ni untuk awak-awak-awak semua.. Syaratnya senang je, cuma ikut steps yang telah yan tetapkan ni yea.. Dan ada yang special tau.. Bagi top referral akan dapat hadiah misteri khas dari yan.. Oh, sebelum terlupa, GA ni anjuran bersama yan dan adik yan.. So, hadiah misteri utk top refferal ada 2 lah yea.. ^_^ Jom ikot syaratnya :)



Klik banner untuk join

Syarat-syaratnya :

1. Follow SINI dan SINI dan SINI

2. 

3.  klik sini dan share gambar.. (Sila share public yea)

4. please klik ni sampai habis loading yea    (*psst..jgn tipu yea.. nanti yan cek satu-persatu) 

 5. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan 
i) Top Referral - 2
ii) Blog pilihan yan - 1

**Semua diatas adalah wajib yea..

Silalah copy code dibawah ni..
Credit coding to Kak Mia Liana



GA ini akan berlangsung selama 10 hari sebab 5hb yan dah masuk kelas balik,so takot bz.. 
Pembetulan : GA ni yan telah lanjutkan sehingga 12 Jan 2014.. Ini adalah disebabkan KECUAIAN yan pada syarat diatas.. Jadi,yan mohon maaf sangat-sangat kepada semua.. Terasa macam nak tambah hadiah je..
Hehe..so,jom joinkan diri anda.. Gud luck.!
p/s : sila tinggalkan link dekat komen yea.. Peninggalan link entri ditempat lain tidak akan dilayan.... ^_^

26 comments:

Siti Aisyah binti Japanie said...

SALAM, KITE JOIN :)

http://sitiaisyahjapanie.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Azyan Ramle said...

@Siti Aisyah binti JapanieTerima kasih sudi join..Gud luck!

Akeyla Azmi said...

sekejapnya :( extend kan lah lagi hm

Azyan Ramle said...

@Akeyla Azmi Kalau ramai yang join inshallahyan akan extend kn..

Mia Liana said...

joinnnn

http://www.mialiana.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

fiqah hamed said...

Join sini..Link pertama dan dua untuk follow tak dpt buka..kalau dah betulkan,tinggalkan dkt cbox saya..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Jue Azrin said...

http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Jue Azrin said...

http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Jue Azrin said...

http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Aryssa Najwa said...

Salam, kita join..

http://aryssanajwa.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Yun Sing said...

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

ashyaziz said...

Bismillah! Saya join. Hope menang. Aamiin :)

http://allgiveawayandcontest.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-ayyan-raihana.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal join.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Ina Amani said...

Ina join!

http://havinue.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Iman L'Feera said...

Join . :)

http://lfeerafeera.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

sYiRa LoKMaN said...

join :)
http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

aien hermionie said...

http://www.aienhermionie.com/2014/01/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

aien hermionie said...

http://www.aienhermionie.com/2014/01/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

aien join.. tapi yang syart ke tiga tue... macam mana... nak share kemana..

Azyan Ramle said...

@Mia Liana Terima kasih sebab sudi join kak mia :)

Tasha Aqisha said...

Assalamualaikum wbt.. Tasha nak jemput join Giveaway tasha dan cik akie yang pertama dalam tahun 2014... macam2 hadiah menarik...
jom join ramai-ramai...
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/happy-new-year-giveaway-by-tasha-cik.html

Byun EXOstan said...

Hai saya join gak ^_~

http://miraclesonyou.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Fiona Ellallynx said...

Join :)
http://fionaellallynx.blogspot.com/2014/01/pencarian-bloglist-by-azyan-raihana.html

Abe Kie said...

salam. selamat maju jaya dlm contest ye! ayah kie dtg follow blog Azyan.

Azyan Ramle said...

@Abe Kie terima kasih ayah kie.. :)