Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

4/2/14

Review : Collagen Plus Vitamin E (CPVE)Assalammualaikum uolls.. Okay, hari ni yan nak review tentang produk yang paling yan suka sekali diantara semua produk yang yan jual.. Collagen Plus Vitamin E.. Ha, kenapa yan suka produk ni? Sebab yan pakai produk ni and seriusly produk ni sangat bagus tau.. Muka yan yang kusam dulu, lepas pakai produk ni, alhamdulillah sangat dah tak kusam.. Sejujurnya, yan jumpa produk ni sebelum yan jual produk ni lagi tau.. Tulah antara sebab kenapa yan jual produk ni sebab benda yang baik, better kita kongsi,kan kan kan? Okay, enough all this chitchat,now yan akan terangkan tentang produk ni yea.. ^_^


[Collagen Plus Vit E] 
Apa kelebihan produk ini?
- Untuk menghilangkan bintik-bintik hitam 
- Untuk pencerahan kulit wajah 
- Untuk merawat kulit kusam dan warna kulit tidak sekata 
- Untuk mengatasi masalah jerawat ( mengecut, memudar dan menghilangkan jerawat dan parut jerawat ) 
- Berupaya memudar dan menghilangkan jeragat
- Mengecilkan pori-pori
- Menjadikan wajah awet muda
- Membuat wajah bersih dan berseri
- Kulit akan kelihatan licin dan gebu


Satu Set mengandungi : 
-COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 60 gram ( RM 12 / pcs)
-COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20 gram (RM20)
-COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 20 gram (RM25)
Harga bagi 1 set RM30 (FREE POSTAGE)

Cara nak kenal antara ORIGINAL dan FAKE..

CARA PEMAKAIAN:

1)Krim Siang (Kuning) Vit. E- dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah-Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.-Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. -Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.
*******************************************************************************

Collagen Plus Day Cream (Kuning) Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah. 

Collagen Plus Night Cream (Putih) Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Whitening Beauty Soap Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.


TESTIMONI PENGGUNA :


Testimoni penggunaan daripada Puan NADIA FELINNA ABD FATTAH

Testimoni pengguna..

 Untuk order secara runcit / borong, boleh wassap kami 010-2857003..


No comments: