Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

8/13/13

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

6 comments:

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama...

selamat hari raya..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Invisible Me said...

Datang dari segmen yg sama. Entry saya :)

p/s:try check link awak dlm senarai djh :)

Qurratuaini_SNQ said...

done follow sini..salam aidilfirti..datang ziarah dari segmen yang sama..good luck, ,btw nice blog...kalau sudi ,follow la blog saya. . .

http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...malam ni tamat...jooom join..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

Eira Aikawa said...

Eira singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html