Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

8/24/13

Lagu untuk AYAH

hai uolls..lame yan tak update,kan? okay, nampak tajuk kat atas? selalunya kite ada lagu untuk IBU,kan? dah lama actually yan cari lagu untuk AYAH yang sesuai..okay,enough membebel,jom dengar yea.. kalau boleh,bagi AYAH korang dengar..atleast,show a little bit appreciation,okay ^_^


sayang my ayah..u r my hero, daddy ^_^


p/s:yang baju belang tu my dad yea.. ^_^

6 comments:

Bro Nan said...

sedap... mcm yuna

My post : Widget Percuma : Logo Merdeka Kali ke-56

Azyan Ramle said...

yap, bro nan..tp ni bukan yuna tau.. Fynn Jamal n she's in the indie industry ^_^

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

Paly said...

http://www.paly.my/2013/10/teka-teki-rm5.html?showComment=1383114648527#c1097783233771761199

tahniah :)

hantar no fon dan link blog ke fbpage blog paly :)

Paly said...

lupa plak.. line telco skali :)