Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/31/13

"Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com"

STICKY POST ini sehingga 31 JANUARI 2013 je!
hye dan selamat malam semua..okay, "Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ..ha,, meh sini aku nak kabo kt teman semua..if korang perasanlah blog deme ni agak suram dan gelaplah..kenapa hitam dan kelabu?!tu aku pown tak tahulah sebab atas musabab deme ni display ghupa itu..haa,, one more blog deme ni agak lembab sikit nk loading.. okay, aku ada pantun naik tangga sekat-sekat ni..dengor yea

"anak cina makan ikan"
"makan ikan dekat pekan"
"kalau terkasar harap maafkan"
"ni semua ikot entry teman"
"ikan puyu panjang sedepa"
"melompat-lompat sampai ke pekan"
"blog aku memang tak seberapa"
"bagi suggestion,wane biru cantikkn?"

okaay-okaay last pantun

"pak hamid dan mak munah"
"ada anak namanya seri"
"jangan amek hati ataupown marah"
"kalau nak join tekan banner bawah ni"

sekian..terima kasih :)



kejap-kejap,, nak tahu hadiah kalau korang menang?lumayan sehh.. teropong bawah ni :-

- Semua peserta akan dimasukkan ke dalam bloglist special di mksyahir.com

- Tempat Pertama - Wang Tunai RM 150

- Tempat Kedua - Wang Tunai RM 100

- Tempat Ketiga - Wang Tunai RM 50

- Tempat Keempat - Wang Tunai RM 30

- Tempat Kelima - Wang Tunai RM 20

- Tempat Keenam Hingga Kesepuluh - Wang Tunai RM 10

- Top Referrer 1 - Wang Tunai RM 50

- Top Referrer 2 - Wang Tunai RM 30

- Top Referrer 3 -  Wang Tunai RM 20

- Jumlah Hadiah - RM 500 Tunai

- Hadiah boleh ditukar kepada TOPUP Maxis, Celcom Atau Digi


so,,lumayan kan kan? joinlah,,tak kena bayar pown..diorg yang bayar korang adalah..so,,jgn dok buang masa g..joinlah GA gile gempak ni..!
and and korang join pown dpt hadiah tau..best best best.!


okay,, td cite psl hadiah,,ni cite kriteria pemilhan pemenang pulak..bungkang mata cepat..!


1. Pemenang bagi tempat Pertama hingga tempat Kesepuluh akan dinilai melalui

  • Kritikan, pendapat, review dan seangkatan dengannya yang paling kreatif dan membina serta boleh di guna pakai untuk penambah baikan blog picisian aku nih

2. Pemenang bagi Top Referrer akan dinilai melalui
  • BLOG / ENTRY yang paling banyak menghantar trafik kepada BLOG / ENTRY di mksyahir.com
Tips-tips yang mksyahir.com bagi:

1. Semakin panjang kupasan dan ulasan, semakin banyak isi bernas yang disampaikan, semakin kemas susunan ayat, semakin mudah untuk difahami...maka semakin tinggi % untuk korang menang :)

2. Semakin banyak korang promote dan ajak kawan-kawan korang join contest ni melalui entry korang, so semakin tinggi % korang untuk menang TOP REFERRER :)

Contest ini terbuka kepada semua termasuk para sponsor..so yang sponsor tu jangan ragu-ragu untuk join sebab aku dah tanya Ustaz Azhar Idrus bahawa tak salah kalau orang yang sponsor join contest yang disponsor olehnya :) = kata-kata maharaja angkasa..

**Tarikh tutup pada 25 Januari 2013 dan kemungkinan akan diubah pada bila-bila masa sahaja..terima kasih



"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

9 comments:

MK Syahir said...

wahh..TQ sudi join..good effort buat sticky post :)

good luck ye :)

Azyan Ramle said...

thanks MK Syahir :)

MawardiYunus said...

datang sini... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

Abdul Halim Ismail said...

I wish u all da best .
Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

Entry Terbaru:
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Honey Yeo said...

datang dari contest yang sama :)
http://www.honey-yeo.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog-mk.html

✿A I N A A✿ said...

wahhh semoga berjaya ye....

Azyan Ramle said...

tanx dear ainaa :)

zana said...

singgah

Azyan Ramle said...

tanx zana :D