Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/20/13

SHORT SEGMENT BY NAA





okay,,ni ada 1 segment kiut-miut yang simple bak kata tuan tanah kn..okay,,nak buat segment ni bknnya senang uolls..mcm aku pown tgh pk2 nk buat GA tp nnty yea..okay,, back to story, nama empunya segmen ni NURUL AIN..okay,,main tujuan owner tu nk cari bloglist untuk disenaraikan dalam blog dy..aku pown apa lagi,mencuba nasiblah kan..hahaha..okay, nak tahu hadiah dy apa?jom cikedout :

Hadiah:
2 orang top referral akan dapat bloglist setahun, t.up RM 10, review and promote blog

5 orang bloglist setahun (random) and promote blog

**semua yang join segmen ni aku akan promote blog korang.


Syarat-syarat..
1.follow blog Nurul Ain ni
2.like fanpage Nurul Ain
3.buat entry pasal segment ni 
4.letak banner yang kat atas tu 
5.letak gambar atau header blog korang dalam entry (utk aku promote blog korang nanti)
6.letak link fanpage fb dalam entry  (kalau nak fanpage dipromote jgk)


Entry ni bakal taman pada 21/1/2013 tau..so,,cepat2..

"anak pak man jual sepat"
"siapa cepat dia dapat"

"jual lori pakai kati"
"siapa menang jangan sakit hati"

akhir kata,,majulah bloggers untuk negara..!!peace yoo!!

7 comments:

SD said...

assalamualaikum. Dari segmen yang sama, follow sini n like page awak sekali :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

jemput join segmen saya yang xseberapa ni..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Nur Alisya Qairina said...

Assalamualaikum . .

saya pun dari SHORT SEGMENT BY NAA . dh follow u . follow me back 'kay . :)

IeJa Md Sah said...

dri segmen same...done follow...

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Mimie Najib said...

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Nurul Ain said...

terima kasih sbb sudi join segment ni..
good luck yee

Dianaa said...

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

nor aishah said...

Salam...singgah dan follow sini. Jemput join GA sye =)

http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/siapa-nak-hadiah-jom-join-ga-ni.html