Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/9/13

Akibat Sayang Kucing!!




Halu halu..anda suma..hehe..menyanyi lah pulak..okeng,!hari da masuk ari ke-4 yan sakit mata..omay..sume ni berjangkit gara-gara anak kucing jiran sebelah uma..okay,,selalunya ble ada kitty yang sakit mata,eventhough yan pegang-pegang bagai pown tkdelh berjangkit n now for the first tyme in ma life,,yan berjangkit sakit mata dgn ANAK KUCING???!!! Ya ALLAH,,hanya ALLAH je lah yang tahu cmne seksanya tiap-tiap pagi nak bukak mata..nk bukak mata je kne bersihkan taik mata sume bagai tu dulu..yela,,klo tk,jalan merabalah yan nanty..btw,,yan tk pegi klinik pown sbb tkmo dpt mc sbb nnty byk blaja yang tertinggal..huhu *konon pelajar baiklahkan.. tp jatuh waa punya market,,mne tk nye,tiap masa nk kne lap taik mata ni..huhu..hehe..so,,modal of tha story nya ialah, kucing yang sakit mata pown boley berjangkit dekat manusia..beware okay! tatatititutu :)

2 comments:

✿A I N A A✿ said...

huishhh boleh berjangkit ye???? semoga cepat sembuh, ena dulu kena sakit mata pun tak tahan.. hurmmm...

Azyan Ramle said...

tahu tkpe..boley je sbb yan bru kena..huaa..mmg tk thn..tiap masa nk mengelap kejadah ni je..huuu =="