Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

1/11/13

Senarai Phone yang ditawarkan Rebat RM200


hai sume..okay,,korang da apply ke untuk rebate nih? jangan sombong sebab ada yang cakap tk pyh rebate ni pown korang boley beli..haa,,kerajaan buat mcm ni sbb nk tolong kte je..nnty ada yang ckp kerajaan tk prihatin dgn golongan belia..
okay,,bawah ni senarai phone yang ditawarkan..kalau nk tahu lebey,tekan je nama deme ni yea..okay,,daa  :D









Samsung 4G Smartphone
(Yes Buzz 4G Cloud Phone)


1.NinetologyBlack Pearl II i9400RM499
2.NinetologyPalette i5300RM399
3.ZTEAcquaRM499
4.SamsungGalaxy YRM399
5.SonyXperia TipoRM499
6.NokiaAsha 311RM399



okay,bagi yang da apply tu baguslah tp bagi yang tk apply lagi tu boley apply mcm ni : 

i) pergi dekat skmm untuk apply dan amik no pendaftaran (jgn lupa tau)
ii) Bawa ic dgn student card (if blajo lagi le)
iii) Sign up for a Prepaid or Postpaid Mobile Internet Plan to enjoy your RM200 off your smartphone


4 comments:

RealNS said...

dah apply ke ? kalau apply pun dok tau nak beli mane satu :P

Azyan Ramle said...

da apply pown dear..tahu takpe..rambang mata tengok nk yang mana..huhu..

Nadia Johari said...

x apply lag..kalo dah hbis bljr x kje lagi nk bwk kad student jugk ke

Azyan Ramle said...

tk apply lg?tk sure lh..try lh dlu bwk id card tuh.. :)