Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

5/20/13

Apa itu LOGIN WANG?

and HYE uolls..okay, ni ada sorg jejaka tye aku kat FB private aku pasal LOGIN WANG..oh,uolls pown tak tahu eh?okay,tengok bawah ni
klik banner kalau nak join

1. Program ni layak diJOIN oleh semua lapisan masyarakat (under 18 mintak permission dulu,okay.!)
2. Cara nak promote dy, senang sangat2.. Uolls cuma promote link yang dibagi tu dekat mana-mana yang uolls nak yea.. 
3. Salah satu kelebihannya is :- Ahli boleh menjana pendapatan tanpa had dari komisyen menaja ahli dan komisyen dari login harian
 4. Setiap kali login dah boleh dapat earnings.

p/s: okay, nanti aku buat tutorial macam mana nak gunapakai ini benda yea..TUNGGU...!!

6 comments:

iu-hazirah said...

cume login je ke?
lepas tu kena buat apa?

Azyan Ramle said...

@iu-hazirah yap dear..login je hari2 earning tetap masuk.. ^_^ minima 20 hari..

iu-hazirah said...

camne nak tengok earning tu? okey...

ika said...

Huna cimbank boleh ke dlm login wang?

Azyan Ramle said...

@iu-hazirah sori lmbt reply..nanti yan buat tuto cara nak guna yea dear..

Azyan Ramle said...

@ikaboleh..kte boleh gne ape2 akaun bank pown dear..