Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

5/17/13

'Special Giveaway by Syazlia & Diana'



Jalan-jalan cari bini,
Jom semua join GA ohseemm ni

kaki sini tangan sane,
nak join klik banner


Makan tosai pakai beg galas,
Start 17 Mei 13-31 Mei 13

Cuci gigi dengan payah,
Memang ada banyak hadiah

Jumpa uban dekat Cikgu Salleh,
Hadiah sume boleh pilih

tarik gusi pakai balast,
saya nak long necklace

pakai kaki memang bebal,
saya nak bawal tribal

makan tosai cicah kerepek,
saya tahu memang saya merepek.

jalan kaki pergi labis,
pantun saya sudah habis..

p/s: Hope boleh menang lah jugak kan.. *insyallah kalau ada rezeki*
p/s/s: sori kalau entry tak menarik lgsg..*puii* hee ^_^



12 comments:

Dianaa said...

Ada tambahan syarat dalam Special Giveaway. Tolong ikut syarat-syarat baru tu ye.
Terima kasih :)
www.fatindiana.com

shah miea said...

gud luck ye . :) follow me maybe :)

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

iu-hazirah said...

dr segmen yg sama
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

iu-hazirah said...

dr segmen yg sama
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Dianaa said...

Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
FD dah update senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

Oh ya, ada tambahan untuk like page tau. Nanti tengok semula entri
http://www.fatindiana.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana_17.html

Semoga berjaya! ^^v

Eyma su said...

dri ga sama..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-and-diana.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

good luck =) entry awak antara yang menarik. *datang menyinggah*

ain ruslee said...

singgah :)

http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

nur wanda Shuhada said...

done follow . goodluck , dari segmen yang sama. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html , jemput ke blogg saya .

Cik Bella said...

jom follow bella sambil join GA yang ohsom ni ! ^^ banyak hadiah ^^
http://nabieliela.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Sakinah said...

dtg dari ga yg sama :) http://norossakinah.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

Asilah Syiela said...

done singgah and follow .. good luck .. kalau sudi , singgahlah ke blog saya ..
http://justastoryaboutus.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html