Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

5/10/13

Jakun First Time Menang GA


hye uolls..haha..alhamdulillah, rezeki pg ni kan..tak tersangka pulak aku yang aku menang GA dr zizie..Segmen ape? ha,segmen 2 hours only, okay! hee..selama ni aku dok join GA tak pernah nak menang pown tp kali ni aku join n alhamdulillah rezeki, aku menang! yeay!! *nampak kejakunan disitu,yan* eehheemm..nnty korang singgahlah blog zizie ni..comel n GA dy pown berfaedah, okay..


5 comments:

melyssa said...

Haaaaaai done follow singgah sini ;) Singgah la kita pula :)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Azyan Ramle said...

@melyssadone follow awk jugak dear :)

Princess Syazliyana said...

tahniah :)