Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

5/20/13

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki


5 comments:

iu-hazirah said...

good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

iu-hazirah said...

good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html

Kisah Si Dairy said...

datang menjengah tuan punya blog
dari segmen yang sama
datang bertandang dari segmen yang sama
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/segmen-simple-mary-kay-24-jam-copy.html

Emas Putih said...

Thanks sbb sudi join. http://www.kisahemasputih.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-simple-mary-kay.html . jom BW dan nantikan siapakah pemenang misteri itu hehe

Syazwani Afandi said...

Salam.. blogwalking sini dari segmen yg sama :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/one-woman-can-beauty-contest-mary-kay.html