Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

2/6/14

Isu Halal Phytoscience : Kaki Bash KUNO

Assalammualaikum semua.. Okay, semalam aku ada siarkan entri aku pasal isu halal phytoscience, dan adalah beberapa orang yang telah komen entri aku ni.. Dan ada seorang makhluk ALLAH yang PENGECUT ni dah bash aku.. Walaweii.. Hebat sungguh kau yea.. Tunjuk dekat aku info yang aku sendiri dah lama tahu.. Kalau kau cukup berani, kenapa kau tak letak nama dan email kau sekali? Jom tengok apa makian kata-kata indah yang Anonymous ni cakap dekat aku..



Wah..cantek bahasa kau.. Ni lah yang dikatakan Bahasa Jiwa Bangsa, kan? Lek2 lah bro? Or sis? ntah aku pun tak tahu jantina makhluk ni sebab dia penakut nak letak nama dia.. So, berbalik pada apa yang dia tulis tu, kau cakap otak aku lembab? Kesian2, kalau otak aku lembab, aku takkan tulis pasal isu ni lah beb.. Aku cukup berani nak nyatakan pendapat aku ni.. Dan, terima kasih atas info yang backdated kau tu.. *tak up-to-date langsung* Actually aku malas nak layan langau-langau yang fikir dia cukup bagus ni.. Hello mamat Anonymous yang BERANI kononnya tu, kalau nak bagi bukti, PLEASE bagi aku bukti yang kukuh dan yang paling updated yea.. Ni kau bagi aku info yang dah basi yang aku simpan celah gigi je..


Tarikh yang JAKIM keluarkan tu, 20 Jan 2014..So, aku dah tahu pasal benda ni lama dah.. So, aku nak info yang updated bukan yang kebelakang macam kau ni.. Nampak sangat kau tak baca entri aku yang mula-mula sekali,kan? Ni mesti jenis nak berak baru nak gali lubang punya.. Atleast lembab-lembab aku pun, aku masih tahu budi bahasa bila masuk rumah orang.. Ni salam pun kau tak bagi, siap kau cakap aku lembab banyak makan phytoscience.. Suka hati akulah kalau aku ahli or whateva, janji aku tak jejaskan kau.. Typical Malaysian memang macam tu.. Takpelah, aku malas nak layan pun.. Bagi yang komen sebagai ANONYMOUS tu, sori aku takkan layan dan aku takkan publish komen korang sebab bukan cara aku melayan orang PENGECUT.. Sekian..

2 comments:

nabila biela said...

hurmm..betol tu...stuju sgt2

Azyan Ramle said...

@nabila biela ape y btl tu yunk?huhu