Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

2/5/14

ReviewHotBlog , Mencari lebih 5o Blog untuk direview Oleh AdindaNiL

* Tekan gambar kalau nak join *


Assalammualaikum.. Ha,td tengah yan bz2 bersoal jawab tentang isu phytoscience, tetbe keluar pulak 1 noti dkt fb.. Ada post dkt group blog (tak ingat yang mana 1).. Tengok mcm menarik je, so yan pown bukaklah page tu, and bukan kebiasaan tu (nmpk tk tahap kemalasan dekat situ) hehe.. Okay, meh yan cte serba sedikit pasal blog yan ni yea..

Empunya blog : Azyan Hazirah binti Ramle (call me yan) hehe
Yan dah berblogging since october 2008 lagi.. Actually yan bakal masuk sweet 24 tahun ni.. Auwww,sweetlah sangatkan.. Ha, da lame yan berblogging tapi kenapa followers yan sikit je? Yela, masa zaman kanak2 ribena dulu mana nak tahu ape benda tu followers,kan.. Dulu entri pun ntah apa-apa je, macam buda-budak je.. Hehe.. 

But, lately dalam 2-3 tahun ni, barulah yan beraktif-aktifan untuk mengjoinkan diri dengan GA-GA ni semua.. Barulah reti nak edit blog macam mana ape sume tu.. Dulu yan berblog ni sebab hanya untuk suka-suka je, so buat entri pun main suka nak taram je lah kan.. Tapi sekarang dah lain, makin maju teknologi makin banyaklah kita kena jaga-jaga terutamanya dalam penulisan ni,kan.. Tapi pada yan, as long as sesuatu hal atau perkara tu benar, yan akan tulis jugak pasal kebenaran tu.. 

Moto yan lebih kpd 'Biar kebenaran mengatasi kesusahan'. Maksudnya? Biarlah kita susah untuk dapatkan sesuatu kebenaran tu sebab setiap yang kita tulis tu, inshallah orang akan ingat even kita dah tak ada,kan? Wah, panjangnye yan bebel.. Okaylah, tu je nak cerita pasal baby blog yan ni.. Hope korang kat luar sana tu, niat berblogging korang tu biarlah yang betul yea.. Bukan untuk cari publisiti semata-mata,okay ^_^

#Nak tahu pasal isu phytoscience yang yan soaljawabkan tu? Tekan SINI

4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

gunakan blog utk kebaikan :)

Azyan Ramle said...

@sYiRa LoKMaN btl tu syira :)

Nilam syapina said...

emmm trebaik entry yan , terima kasih yan sudi komen .

memang la semua org mmc tu .. dulu tak tahu apa2 skng dah teror merror

Azyan Ramle said...

@Nilam syapina Terima kasih Nil..betul tu. Daripada tak tahu apa-apa lama-lama blajar nanti inshallah pandai,kan? :) sama-sama yunk ^_^