Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

2/27/13

|+1st Segmen : Review Blog sambil UPkan Followers

Post ini ditempek sehingga 19/3/12

Hye semua..okay, sempena FOLLOWES aku dah lebih dr 100 org ni (nampak tak kebatakkan dirini) hee,,aku nak buatlah review followers aku ni selama sebulan ni..setiap hari (insyallah) akan ada random blog followers yang aku akan review dan dan dan dlm masa yang sama aku nak UPkan lagi followers aku ni..takdelah hadiah-hadiah mcm segmen lain melainkan pahala yang korang dapat sebab mengembirakan hati org lain..okay,,ni syarat-syaratnya yea..
1) wajib follow blog ni >>KLIK SINI<<
2) Wajib
fanpage ni
3) Wajib follow blog ni >>;KLIK SINI<<
4) Sila buat tempek banner diatas dan backlink ke entry ni..
5)Buat entry psl SEGMEN ni dan tag nama aku dalam tu sekali..
6)Jangan lupa letak entry korang pada komen bukan cbox aku okay.! oh,,aku akan review kesemua FOLLOWERS aku yang aku sayang sangat ni but y aku tkde link tu,harap jgn amek ati klau aku tk review yea..

Akhir kata, majulah bloggers untuk Malaysia..hahaha..okay,,papaii..xoxoxo.. oh,nk tahu korang no brape? ni senarai FOLLOWERs (klik untuk tahu) hehe

9 comments:

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/02/1st-segmen-review-blog-sambil-upkan.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/02/1st-segmen-review-blog-sambil-upkan.html

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/02/1st-segmen-review-blog-sambil-upkan.html join!=)

Nur Fahz said...

http://nurfahz85.blogspot.com/2013/02/segmen-review-blog-sambil-upkan-follower.html

Nor Aznida said...

nida join :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/1st-segmen-review-blog-sambil-upkan.html

Azyan Ramle said...

@Yumida Huda thanks for joining dear..gudluck! :)

Azyan Ramle said...

@Aimi Syahirah gudluck dear..thanks for joining ^_=

Azyan Ramle said...

@Nur Fahz gudluck dear..thanks for joining ^_=

Azyan Ramle said...

@Nor Aznida gudluck dear..thanks for joining ^_=