Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

2/17/13

+Mini Giveaway By IeZwa RazK.+

(KLIK BANNER UNTUK JOIN)

Annenyong!!heee..okay, aku ada join GA dr sis Iezwa Razk ni..hadiah dy SUMPAH ohsemm.. Syarat dy? kacang je,,skodeng bawah ni..

Syarat dan Cara Penyertaan :
 1) Mempunyai Blog dan Facebook
2) Ikut syarat yang ditetapkan sponsor
3) Buat entry, Letak banner, Link kan ke entry ni dan tinggalkan link entry anda di kotak komen

ha,,jangan lupa..siap ada p/s lagi okay..baca pantun aku ni :

Masak ciku atas dagu,
anak itik masuk cuka,
kau dengarlah lagu,
tarikh tutup 10/3/2013

sayang selasih daun keladi,
masak 5 atas para,
semua peserta akan dicheck,
dia guna TOP REFERRAL dan RNDOM.org

haha..aku tahu,pantun aku hancus bak lebur kan..haha..okay, sila abaikan aku yang gila masuk air ni okay..pape pown, gudluck tok kekwn blogger..xoxoxoxo

22 comments:

IeZwa RazK II said...

Assalamualaikum,
Thank You join GA ni,
Senarai peserta dah ada,
Jom bw sambil berkenalan dengan peserta lain yg join GA ni . Good Luck!!

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-mini-giveaway.html

MomoiBH said...

Dari G.A yang sama. Saya dah follow awak :)

http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Azyan Ramle said...

tanx iezwa :)

Azyan Ramle said...

done follow awk Momoibh

Setiasmile said...

salam.
done follow awk.
jom bw sini..
dari same segmen..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Azyan Ramle said...

done follow awk jugak SetiaSmile :D

mimbar kata said...

GA yang sama

http://mimbarkata.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-rzk.html

Azyan Ramle said...

done follow awk Mimbar Kata

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Azyan Ramle said...

@Cik Fie
tanx cik fie :)

Farahin Izzati said...

http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

dari segmen yang sama,
singgah disini

Azyan Ramle said...

@Farahin Izzatitanx farahin :)

ShuhaidaSaad said...

datang dari ga yang sama.. salam kenalan :)

http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Azyan Ramle said...

@ShuhaidaSaadtanx dear..salam perkenalan gak :)

Naz Ieqa said...

Datang jalan2 sini..
http://nazwww.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Azyan Ramle said...

@Naz Ieqatanx dear :)

Iema Gurlz said...

hye
dtg singgah dr GA yg same ^^
done follow
http://iema90.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Azyan Ramle said...

@Iema Gurlz tanx iema :)

Husna Mizan said...

Salam Alaik :) saya kawan GA awak.

http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Lets visit and follow me :)

QasehnyaRania said...

good luck.

saya tak join tp tetap nak follow sini, boleh :)

salam kenal :)

Azyan Ramle said...

@QasehnyaRania oh,tq awk..boley je..tanx follow kita :)

Azyan Ramle said...

@Husna Mizan oh,tanx husna :)