Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

2/13/13

~ Doodle Trial~ *Part 2*


dan gudmonin ebelibady..okay, ni doodle trial part 2 yang aku buat..tajuk dy "Ustazah Cumel" dengan "Santai dengan lappy"..korg y dah expert tu TOLONGLAH komen doodle aku y masih newbie ni yea..maaf tau menyusahkan korang..yela,, aku buat bloggie tp tk reti doodling..asyik amek org punye je..so,, now aku blaja lah doodling sikit-sikit..so,, ni lah "Ustazah Cumel" dan "Santai dengan lappy" tu..komen yea..!!  ^_^


"Santai dgn lappy"

"Ustazah Cumel"

hoho..maaflah doodle aku tak cantik dan cumel..hoo..mekaseh kunjung..!!  ^^,

4 comments:

Nurin Aqilah said...

yang steamboat antarabangsa tu dekat dengan Hotel Amani . or Steamboat Antarabangsa
Jalan Medan Pusat Bandar 4a,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
016-275 4370 ‎

Azyan Ramle said...

ohh,,okay2..dekat seksyen 4A lah yea?tanx nurin dear :)

✿A I N A A✿ said...

sangat2 comel... ena pun masih tak reti2 lagi nk buat doodle... boleh improve lg ni

Azyan Ramle said...

tanx ena..ena pown boleh try jugak..yan akan try improve kan lg yea..cayokcayok..! ^_^