Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

2/27/13

KECEWA!


dan very gud moning ebelibady..aku nak luahkan rasa kecewa aku yang teramatlah sangat *sambil menanges dlm hati* recently dan until hari ni, aku adalah bukak blog bloggers y ohsemm2 ni y aku follow *confident* n aku selalu dpt update diorg..korang nak tahu tak ada benda y jd y buat aku sangat rasa nak maki *azxcvbnmkolpoiuytrewasdfghj* tp tk tahu sape..huhu..okay,balik pd topik..y aku kecewa sgt tu is aku tgk tetbe aku jd UNFOLLOW blog bloggers2 ni..ayoo..apa suda jadi ni??masalahnya aku tak reti nk unfollow org lah wei..klo aku reti, lme da aku buat tutorial psl ni..adoii..aku pelik glelah, mcm mane boleh unfollow blog org lain ni..n then aku buat keputusan, aku follow lah balik blog diorg ni..ptotlah aku tk dpt update blog deme ni..adoii..sabo je le..akhir kata, rajinkanlah diri korang untuk BlogWalking incase jd cmni..terangkan clean&clear perkara tu if kabur okay
~The End~

4 comments:

farahin izzati said...

saborjelah :)

Azyan Ramle said...

@farahin izzatihuhu..tahu tkpe..tk psl2 kang kene banned plak dgn blogger lain..huhu

Noraqilah Johari said...

huhu T_T saye pun slalu jadi cam 2 =_='

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

Azyan Ramle said...

@Noraqilah Johari yeke dear??hoho..tulah,,sabo je ler..huhu