Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

2/17/13

" Segmen : Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin!!!



(*klik banner untuk join)

Saya suka blog Khalid Kyle kerana selalu buat GA yang sangatlah Ohsemmm + Hensemmm?? (!s) ^_^"

Hopefully dengan usaha yang saksama daripada tuan hamba Khalid Kyle akan membuahkan hasil dan semoga para BLOGGERS semua akan saling kenaimengenali..1Malaysia1Bloggers.. p/s: lepas ni buat GA yang ohsemm lagi + banyak hadiah yea. ^_=

Ikan puyu lompat-lompat,
mati tersepit celah bumbung,
bukan 'siapa cepat dia dapat'
Nanti-2lah aku sambung,penat dah ni..

hee,,okay GA ni sebulan tau which is dari  16/2/2013 - 16/3/2013..  Khalid Kyle akan umumkan pemenang masa burfday dy - 19/3/2013 omy,omy,omy..hapy akan datang burday  Khalid Kyle!!  ^^,

6 comments:

rafie zawawi said...

From same segmen :)Done follow & follow me back ^__^

http://musesprodigy.blogspot.com/2013/02/segmen-tangkap-followers-semaksimum.html

Azyan Ramle said...

done follow kamu (:

mirza syazwina said...

hai,datang dr segmen sama dan follow sini sekali,jenguk kita pulak^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/02/segmen-tangkap-followers-semaksimum.html

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..hi singgah kesini.selamat bersegmen :)

http://nurfahz85.blogspot.com/2013/02/segmen-tangkap-follower-semaksimum.html

Azyan Ramle said...

done follow awk jugak mirza :)

Azyan Ramle said...

done folllow awk jugak Nur Fahz ^_=