Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

3/12/13

First Job of Make Over blog orang ^_^

tekan banner untuk tuju blog Hana ni yea..


hye hye semua!!okay, hari tu aku dpt 1 request dr sorang budak ni (actually my lil' sis) untuk tlg buatkan blog dy y hancuss ri tu..huhu..aku amek masa bout satu hari nak buat blog Hana ni..agak kepeninganlah jugak sebab budak ni peminat tegar K-Pop so, aku cubelah sedaya upaya aku nak memenuhih mcm yang dy nk..y header dy ni, lg lah pening aku nak buat sbb kriteria yang Hana nak ni is "tak kisahlah apa-apa pun". Wah,nmpk mcm senang kan? actually susah sgt sbb y aku nk buat ni is blog org (even adik sndr) n taste ktorg takdelah sama..aku ni minat pink+comey lotey gitu..y dy minat purple+k-pop gitu..lain,kn?so,setelah separuh hari aku perah otak nk cari idea (nasib baik tgh cuti), BAMMMMM! mcm dibomm kepala otak aku ni n atlast aku pown tlh mendapatkan idea nk buat blog ni..kesimpulannya dkt sini is kalau korang nak tempah header ke nak mencantikkan blog korang,if nk mintak tolong aku boleh je..satu header rm5 je + kalau nk aku buat the whole blog, just rm10 je..kalau korang nk ape2, ckp je dkt Cbox..insyallah ada kelapangan aku tg okay..so, be ready eh? papai  ^_^  xoxoxoxo

5 comments:

cart kartika said...

wah, gudluck.. n happy blogging ! ika drop by here..

http://cartiecacloset.blogspot.com/

Azyan Ramle said...

@cart kartikaoh,tanx ika.. :)

Nasuha said...

Apa mknn kegemaran awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

comel tuuu.. hehehe All the best mengemaskini blog adik.. heheheheh

Azyan Ramle said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ mekaseh ainaa..neway,blog dy dah siap pown..y lain tu dy blh tmbh sndr..hehe ^_^