Luahan Hari Ini
Assalammualaikum olls.. Tengah mood nak blogwalking.. Tinggalkan link korang dekat bawah

3/22/13

Segmen Jom Pilih Hadiah!

(klik banner untuk join)



selama ni aku dok tgk je bloggers lain update psl GA dr Nabiela Biela ni tp tk terbukak pulak pintu hati aku nak join kn..huhu..okay,td aku bukaklah blog cik fie and suddenly pinti hati aku terbukak dgn bersinar2nya sambil memberontakkan kepala lutut aku untuk join..hadiah dy sgtlh ohsemm n aku nk pilih something yang general which is Lip Tini and Body Scrub D Herbs..haha..kalau tak menang pown takpe,tapi yang penting GA ni tak tipu mcm GA yang nk bg iPhone tu okay..!

-The End-

4 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Wani Izzati said...

dari segmen yang sama :)

http://prunusserulata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

all the best! 〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html